banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4th Del-NICE biking DAY’s

22/08/2015 - 23/08/2015

Startna lokacija : Crni lug (prvi dan) i Delnice (drugi dan)

Pozivamo Vas i ove godine na najmasovnije rekreativno biciklističko druženje u Gorskom kotaru koje već redovito okuplja preko 100 sudionika – ljubitelja makadama goranskih šuma. Ove godine biking druženje će trajati dva dana, sa feštom između – popularnom Crnoluškom noći. Sudionici imaju mogućnost sudjelovati i posebno na svakoj od planiranih ruta tj. dana.

1. Zajednička biciklijada kreće u subotu 22.8. za rekreativce i obitelji. Mjesto polaska Crni lug. Dužina staze 30-ak kilometara, makadam, oznake, okrijepa i ručak nakon biciklijade za svakog sudionika. Nakon biciklijade pozvani ste okušati se i i u drugim sportovima koji se tijekom dana održavaju u Crnom lugu u org. Udruge Runolist (streetball, stolni tenis, nordijsko hodanje i sl.) Navečer zabava na otvorenom uz dobru hranu, piće i živu muziku.

2. Zajednička biciklijada također 22.8. za one u malo boljoj formi. Mjesto polaska Crni lug. Dužina staze 100-ak kilometara, makadam i asfalt, praćena (vozi se u grupi), okrijepa po putu i ručak pri povratku. Nakon biciklijade očekujemo Vaš ostanak u Crnom lugu na već spomenutim zbivanjima.

Ko preživi Crnolušku noć…ili dođe samo u nedjelju 🙂

3. Del-NICE biking DAY – sa startom u Delnicama 23.8. , rekreativci i obitelji, dvije dužine 10ak i 40ak kilometara, oznake, makadam, okrijepa i naravno ručak za sve sudionike – tradicionalan lovački gulaš. Druženje nakon biciklijade iz povratak kući ili obilazak nekih od destinacija u Gorskom kotaru.

Details

Start:
22/08/2015
End:
23/08/2015
Event Category:

Organizer

BK Goranin
Website:
https://www.facebook.com/delnice.biking

Venue

Delnice
Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.