banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Biciklistički maraton XCM Herzegovina 2016.

11/09/2016 @ 12:00 - 16:00

Biciklistički maraton XCM Herzegovina 2016

Biciklistički klub Mostar i Biciklistički savez BiH, u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma „Hercegovina Bicikl“, Udrugom “Herzegovina Outdoor 11.09. ove godine organiziraju za Hercegovinu jedinstvenu sportsku manifestaciju. Riječ je o međunarodnom XC (cross country) maratonu „XCM HERZEGOVINA 2016” koji će okupiti najbolje brdske bicikliste iz BiH, ali i cijele regije.
Zbog atraktivnosti natjecanja XC maraton postavljen je na području Goranaca, Čabulje, Vrda, Raške gore na kružnoj stazi dužine 31 km. Licencirani Seniori, kao i svi ostali nelicencirani natjecatelji (muškarci od 18 do 35 godina) će voziti dva kruga, dok će ostale kategorije (Kadeti, Juniori, Veterani i Žene), kao i rekreativni biciklisti voziti jedan krug.
Okupljanje i revijalni start bit će ispred Konobe Goranci, a Startno-Ciljna ravnina bit će postavljena na platou kod tvornice namještaja Mikas.

Za najbolje na utrci predviđen je bogat novčani nagradni fond.

Nakon utrke predviđen je sadržajan zabavni program uz “iće i piće”.

Utrka je ujedno i Državno prvenstvu BiH u XC maratonu,a boduje se i za MTB ligu Hercegovine. Utrku mogu voziti i rekreativni biciklisti.

Details

Date:
11/09/2016
Time:
12:00 - 16:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/648146565337858/

Organizer

BK Mostar

Venue

Mostar
Goranci, 88000 Bosnia And Herzegowina + Google Map
Website:
http://www.herzegovinabike.ba/
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.