banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Čiker MTB maraton 2015.

21/06/2015 - 27/06/2015

Čiker MTB maraton je planiran u terminu od 21.06. do 27.06.2015.

Planirana trasa prolazi preko planinskih venaca Goča, Studene planine, Golije, Zlatara, Jadovnika, Jabuke i Durmitora. Gradovi kroz koje maraton prolazi su Kraljevo, Sjenica, Nova Varoš, Prijepolje, Pljevlja, Žabljak, Šavnik i Plužine.

 

Propozicije maratona:

 

–      Maraton nema takmičarski karakter.

–      Učesnici maratona sami obezbeđuju ishranu i opremu za smeštaj.

–      Noćenja će se obavljati na lokacijama koje su definisane i obezbeđene od strane organizatora.

–      Učesnici su dužni da, pre starta maratona, potpišu izjavu o prihvatanju definisanih pravila ponašanja, kao i klauzulu da učestvuju na ličnu odgovornost tj. da se organizator oslobađa odgovornosti za bilo kakve nepredvidive okolnosti, eventualne povrede, odustajanja i sl.

–      Po završetku maratona, prevoz učesnika i opreme do Kraljeva obezbeđuje organizator

–      Za učešće na maratonu neophodno je da učesnik pravilno popuni prijavu, uplati kotizaciju, da poseduje odgovarajuću fizičku spremu, bicikl odgovarajućeg stanja i kvaliteta, kao i neophodnu opremu i to:

 

  • mountain bike, kacigu, rezervnu unutrašnju gumu, šator, vreću i podmetač

 

–      Organizator zadržava pravo da uskrati pravo učešća kandidatu za koga odgovorno lice utvrdi da ne poseduje bicikl odgovarajućeg stanja ili kvaliteta, kao i u slučaju da ne poseduje neophodnu opremu, ili iz drugih objektivnih razloga.

 

–      Kotizacija: 30€

 

–      Pre početka maratona organizator će podeliti učesnicima ’’Vodič kroz maraton’’ iz koga će učesnici moći da se informišu o:

 

–      mogućnostima nabavke namirnica u naseljenim mestima kroz koja se prolazi

–      Informacije o stazi (dužina, konfiguracija, nadmorske visine, izvori…)

 

Sve informacije u vezi sa maratonom možete dobiti na tel. +381641308175 – Radoslav Golubović (predsednik kluba), ili na sajtu kluba: http://cikermtb.webs.com/  Možete nam i pisati na e-mail adrese: ciker.mtb@gmail.com ili ciker.golub@gmail.com

 

Ovo obaveštenje je preliminarnog karaktera i blagovremeno ga šaljemo potencijalnim učesnicima radi dobijanja povratne informacije o približnom broju zainteresovanih. Ako smatrate da postoje klubovi i pojedinci u vašem okruženju koji bi se eventualno uključili, možete im proslediti ovo obaveštenje.

Ako ste zainteresovani, nakon vaše najave učešća uslediće poziv koji će uključivati obrazac prijave i detalje o maratonu.

 

NAPOMENA:

Informacije u ovoj preliminarnoj najavi su podložne promenama o kojima će svi zainteresovani biti blagovremeno obavešteni preko web lokacija kluba Čiker.

 

Korisni linkovi:

 

Facebook profil:

https://www.facebook.com/mtbcciker.kraljevo

Facebook strana:

https://www.facebook.com/pages/-MTB-Club-%C4%8Ciker-Page/154451694673700

Facebook grupa:

https://www.facebook.com/groups/361161427234976/

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCYbiKVfmtA3iMd40KcDCntw

Details

Start:
21/06/2015
End:
27/06/2015
Event Category:
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.