banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Đir za Žir

20/09/2015

Biciklistička utrka ‘Đir za Žir’, jedanaesta po redu održat će se u nedjelju 20. rujna u sklopu proslave rujanskog rata. Za sve bicikliste i posjetitelje osiguran je besplatan trajektni prijevoz i ručak. Za one koji se odluče priključiti utrci a nemaju bicikl, Nextbike je osigurao nekoliko bicikala.

Biciklijada se vozi u kategorijama: sport, rekreativci, djeca do 15 godina, djeca do 12 godina i djeca do osam godina. Biciklijadu organizira  Ekološka udruga Žir uz podršku BBK Orlov krug iz Vodica.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta na trajektu, od ove godine se uzimaju predprijave za sudjelovanje u utrci.

Prijave za utrku možete slati na mail josko.frzop1@si.t-com.hr. Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime, godinu rođenja, ime biciklističkog kluba (oni koji su članovi) i za koju kategoriju se prijavljuje. Odrasli sudionici utrke plaćaju kotizaciju u iznosu od 10 kuna dok za dječje utrke nema kotizacije.

Posebna trajektna linija isplovljava u nedjelju 20. rujna u 8  sati sa trajektnog pristaništa.

Details

Date:
20/09/2015

Organizer

Eko udruga Žir

Venue

Đir za Žir
Žirje, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.