banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dugopolje – Biciklijada

05/06/2016

Došlo nam je proljeće, priroda se budi, vade se bicikli iz mračnih i prašnjavih podruma i pravo je vrijeme da se malo svi zajedno podružimo na 1. Proljetnoj biciklijadi u Dugopolju koju organizira T.Z. Dugopolje u suradnji sa B.K. Timun. Biciklijada se organizira u tjednu kada imamo čast biti domaćini velike biciklističke utrke Tour of Croatia koja u utorak i srijedu 19.i 20.04. prolazi kroz našu županiju, također to je i tjedan kada slavimo Dan planete Zemlje pa vas i tim povodom pozivamo da dođete na ovu manifestaciju i podržite rapidan porast popularnosti biciklizma u Dalmaciji!

Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 15:00 sati.

Ruta biciklijade duga je 20 km a na polovici staze previđena je pauza sa kratkim obilaskom špilje Vranjače u Kotlenicama. Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 16:00 sati. Za prvih 120 sudionika osigurali smo kvalitetne sportske majice, a za sve sudionike poslije biciklijade u prostorijama DVD-a osiguran je bogati domjenak.

Izvucite svoje bicikle iz mračnih podruma, nabacite osmijeh na lice i dođite 05.06.2016. u Dugopolje!

Details

Date:
05/06/2016
Website:
https://www.facebook.com/events/1558784254451023/

Organizer

BK Timun

Venue

Dugopolje – Biciklijada
Dugopolje, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.