banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nekropola Kalinovik

13/09/2015

U nastavku projekta “Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina” koji se realizuje grant sredstvima Ambasade Sjedinjenih američkih država u BiH, Brdsko-biciklističko udruženje MTBA zajedno sa partnerima iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, poziva vas na vožnju i druženje 13.09.2015. u Kalinovik.
U sklopu vožnje posjetit će se nekropole stećaka na Treskavici i Zelengori, a ukupna dužina ture iznosi 50km sa 500m uspona.
Detalji vožnje mogu se pogledati na sljedećem linku:
https://www.runtastic.com/en/routes/kalinovik-1
Sredstvima Ambasade obezbjeđen je prevoz za 10 osoba sa biciklima, iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, a ostali koji žele učestvovati trebaju obezbjediti vlastiti prevoz.
Okupljanje u Mostaru je u 6:30 ispred Ciklocentra, odakle se kreće na turu. Prijave za vožnju na facebook i internet stranici udruženja odnosno projekta.
U prijavi obavezno navesti kontakt telefon.
Obavezna oprema: Ispravan brdski bicikl, kaciga i rukavice
Najava vožnje: Nekropola Kalinovik - Nedjelja, 13.09.2015. godine

Details

Date:
13/09/2015
Event Category:

Organizer

Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina
Website:
http://bhtours.info/default.aspx

Venue

Unnamed Venue
Kalinovik, Bosnia And Herzegowina + Google Map
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.