banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gračac: VELEBITSKI PUTEVI I OPUTINE

24/10/2015 @ 10:00 - 22:00

Velebit

Apartmani ˝Nada” Gračac, u suradnji s agencijom “LiTo” Lovinac, Biciklističkim klubom Faust Vrančić, Šibenik te Općinom Gračac, organizira MTB rekreativno biciklistički izlet po manje poznatim putevima i stazama Velebita.
Velebit koji sam po sebi djeluje pomalo misteriozno, gdje se vrijeme moze okrenuti iz jako pogodnih u jako nepogodne uvjete po čovjeka, krije u sebi privlačnost i raznolikost koje nas svakodnevno pozivaju da iskušamo njegovu blagonaklonost ili surovost.
Ovim putem vas pozivamo da se pridružite i uživate biciklirajući.
Agencija LiTo Lovinac se pobrinula s 12 Cube elektro bajkova da oni koji nisu baš u kondiciskoj spremi, a željni su avanture i dobrog družanja ipak odvoze ovu rutu. Za one koji su voljni i željni vožnje a iz nekog razloga nemaju bicikl prikladan za ovaj tip MTB izleta, agencija LiTo ima riješanje, na način da u svojoj ponudi ima i 10 Cube bajkova za rentanje. Stoga nema izgovora da netko nije mogao a imao je veliku želju sudjelovati na ovom izletu.
Apartmani “Nada” za vas su pripremili smještaj po povoljnim cijenama od 50kn (broj smiještajnih jedinica ograničen). Kako smo već dugi niz godina u ovom poslu, primjećujemo da je biciklistička populacija sve brojnija, ali i da imaju neke posebne prohtjeve, kao što su garaža, brzi servis, potrošni rezervni dijelovi, miniwash, shuttle… a upravo te prohtjeve u zadnjih par godina pokušavamo dovesti na jednu zavidnu razinu kako bi bili prava adresa na vašem odmoru ili proputovanju, zatim u cijenu smiještaja je uključen i bajk vodić (uz prethodnu najavu) koji ujedno obavlja i slikanja i video isječke na turama, klubovi, agencije, organizacije imaju dodatne popuste (30%) na redovne cijene ako se radi o 6 i više osoba.
Sve upite vezano za smiještaj mozete slati na danijel.t@net.hr ili u inbox.
Općina Gračac je iskazala veliko zalaganje u ostvarenju ovog projekta kako u vidu izleta i promocije, tako i u sufinanciranju odredenih dijelova koje će obuhvatit ovaj izlet, te će i dio sudionika pohodit ovaj izlet.
Biciklistički klub Faust Vrančić je dao čvrstu podršku ovom izletu i prvi pružio ruku u suradnji i pomoći.
Prehrana, to jest večera (tko želi) je dogovorena u restoranu “Kralj Zvonimir” po povoljnijim cijenama za meni (35kn)
NAPOMENA: U slučaju nepogodnih uvijeta izlet se otkazuje, te će mo naknadno vidjeti koji datum bi bio pogodan.
ZAMOLBA! -zbog logistike koja obuhvaća ovaj izlet, bi vas zamolio da kliknete sa DOLAZIM samo ako ste 99% sigurni!
Sve izmjene i dopune biti će objavljene u najkraćem mogućem roku.
UNAPRIJED HVALA, I VIDIMO SE!

Details

Date:
24/10/2015
Time:
10:00 - 22:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/174147732920722/

Organizer

Apartmani “Nada” Gračac
Phone:
+385 23 773 592
Email:
danijel.t@net.hr
Website:
http://www.apartman-nada.com.hr/home

Venue

Velebit
Gračac, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.