banner-tracks

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WEEKEND BIKE FESTIVAL

18/09/2015 - 20/09/2015

Drugo izdanje najvećeg biciklističkog festivala u regiji Weekend Bike Festival održat će se od 18. do 20. rujna 2015. godine u jednoj od najboljih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj – Toplicama Sveti Martin. Cijelo Međimurje pa tako i LifeClass Terme Sveti Martin, nositelj licence Adria Bike Hotel, okrenuli su se filozofiji zdravog življenja te sportu i rekreaciji kao načinu života. Weekend Bike Festival jedan je od koraka u promoviranju biciklizma kao najsvjetlije točke turizma regije te događanje koje ne smijete propustiti posebice ako je vaše poslovanje vezano uz biciklističku branšu.

Weekend Bike Festival će i ove godine ugostiti brojna imena sa biciklističke, ali i sportske scene. Bogati program predavanja renomiranih stručnjaka iz svijeta biciklizma upotpunit će ovogodišnji festival i dati nove smjernice razvoju ove branše u Hrvatskoj i regiji. Neke od iznimno zanimljivih tema pokrivaju organizaciju biciklističkih utrka u Hrvatskoj, biciklističke projekte kao direktni utjecaj na van sezonske turističke mjesece, utjecaj licenca za biciklističke hotele na percepciju destinacije, urbani biciklizam.

Najveći Bike Expo na otvorenom okupit će na više od 1000m2 vodeće biciklističke brendove i tvrtke, proizvođače bicikala i opreme, ali i turističku branšu koja je prepoznala ovaj najbrže rastući trend i hobby u Europi.

Proizvođači i prodavači bicikala i opreme, biciklistički klubovi i udruge, biciklističke regije, destinacije, bike hoteli i svi oni kojima je bicikl dio života u ovom trodnevnom druženju moći će se upoznati, razmijeniti iskustva, porazgovarati o prednostima i nedostacima branše i tržišta u Hrvatskoj i regiji, saznati koji su to novi trendovi na biciklističkoj sceni te sklopiti poslovne suradnje i ostvariti nove kontakte na jednom mjestu – Weekend Bike Festivalu.

Details

Start:
18/09/2015
End:
20/09/2015
Website:
www.adriabike.hr/events/weekend-bike-festival/

Organizer

ADRIA BIKE GROUP HD NAVIGATIO d.o.o.
Phone:
+385 1 4876 563
Email:
info@adriabike.hr
Website:
www.adriabike.hr

Venue

Toplice Sveti Martin
Grkaveščak ul. bb
Sveti Martin na Muri, 40313 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Website:
www.spa-sport.hr
Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.