O nama

zaglavlje

Pozdrav svim ljubiteljima prirode, brdskog bajkanja i hajkanja !!!

Mi smo ljubitelji brdskog biciklizma i cilj ovih stranica je da vam na jednom mjestu pružimo što više informacija u popularizaciji ovoga oblika rekreacije i življenja.

Htjeli bismo podijeliti naša iskustva i impresije sa svima vama koji se bavite brdskim biciklizmom te volite boravak u prirodi i planinama.

Sadržaj ovih stranica je namijenjen svim postojećim ljubiteljima brda i planina te motivacija onoma koji će tek to postati.

Uživajte u planinama i brdima naših Dinarida te nam prenesite Vaše doživljaje, komentare, osvrte, ideje i sve ono što bi pomoglo popularizaciji zdravoga i ispunjenog boravka u prirodi.

Većinom su obrađeni lokaliteti Hrvatske (Dalmacije) i BiH (zapadnog dijela), obzirom da je to područje našega djelovanja.

Za početak smo stavili staze koje smo isključivo mi vozili, ali se nadamo dobroj suradnji sa ostalim vozačima te objavljivanje njihovih interesantnih i dobrih staza. Cilj je što sažetije i točnije opisati stazu, kako bi se budući vozači što bolje informirali i pripremili za posjet istoj. Na neki način bi izradili portal kolaboracije i razmjene informacija između MTB vozača.

Da bi što bolje upotpunili prikaz, te Vas što bolje obavještavali, izradili smo i Youtube kanal te Facebook stranicu kao medijsku potporu ovome portalu. Kroz njih bi objavljivali zanimljive video uratke te vas promptno obavještavali o novostima na portalu.

Nadamo se da ćete na ovim stranicama naći korisnih i kvalitetnih sadržaja. Također zahvaljujemo svim kolegama koji su prije nas vozili i boravili po ovim prekrasnim lokacijama te nam na taj način dali ideje i poticaje za naše sadržaje i daljnje vožnje i djelovanja.

Stranicom upravlja i ona je u vlasništvu udruge “Dinarske staze”

Dinarske staze – udruga za promicanje brdskog biciklizma i planinarenja
Šibenska 21
21000 Split
Hrvatska

IBAN: HR5623900011100904922
OIB: 16678695323
MB: 434760

 

Statut udruge

Uživajte !

I možda se susretnemo na nekoj planini, na nekoj stazi … 😉

Bitna napomena:
Dinarides Trails ne odgovara za točnost informacija koje se nalaze na ovim stranicama, niti za posljedice uzrokovane njihovim korištenjem. Naša intencija je da Vas usmjerimo, pomognemo  i informiramo o saznanjima, kako bi Vi što kvalitetnije donosili odluke vezane uz vaše aktivnost, za koje sami odgovarate.

DinaridesSignature

 

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.