Prenj: Konjic – Boračko jezero

BorackoJezero

Specifikacija staze (ID=0053):

Staza
Smjer kretanja:Konjic-Polje Bijela - Borci-Boračko jezero
Opis staze:Početak staze je  u Konjicu i to sa Kamenoga mosta. Preko mosta na lijevu obalu Neretve te pratiti cestu ulijevo u smjeru naselja Polje Bijela i to sve uz samu rijeku. Na 2.5 km skrenuti desno prema naselju.Kada se izađe iz naselja pratiti dalje cestu prema selu Borci ulijevo i uzbrdo kroz šumu. Kada se izađe na vrh dolazi se na malo širu visoravan gdje je selo Borci. U Borcima neprestano pravo bez ikakvih skretanja sve do jezera. Sići do jezera te cestom koja ide uz obalu obići ga sve do glavne plaže, gdje se nalazi i auto-camp. Povratak u Konjic je istim putem.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite PrenjKonjicBoracko.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.