Nacionalni park Krka: Skradin-Rupe

skradin

Ova staza je napravljena za maraton Skradin-Dubravice-Rupe 24-5-2014 u organizaciji Šibenskoga kluba BK Faust Vrančić

Specifikacija staze (ID=0029):

Staza
Smjer kretanja:Skradin-Dubravice-Rupe
Opis staze:Ova staza je organizirana kao XCM maraton u organizaciji BK Faust Vrančić iz Šibenika. Prva dva kilometra je asfaltirana uzbrdica nakon koje slijedi makadam s kratkim ravni dijelom nakon kojeg ide malo tehnički zahtjevna nizbrdica sa kanalima od kiše i rasutim kamenjem. Prolazi se kroz selo Dubravice gdje se vozi još malo po uskom seoskom asfaltu gdje treba bit oprezan jer su kuće i garaže uz cestu. Nakon otprilike dva kilometra, skreće se lijevo i uzbrdo opet na makadam te se radi krug prema nacionalnom parku Krka pa se opet vraća u Dubravice gdje se opet izlazi na cestu i vozi se cestom sve do Rupa. Na ulazu u Rupe se skreće desno na makadam i penje se iznad rupa gdje se opet nakratko izlazi na cestu i vraća u Rupe s druge strane makadamom na kraju kojeg je  cilj na uzbrdici u centru Rupa.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite Skradin_Rupe.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.