Crikvenica: XCM 2015 Short

Specifikacija staze (ID=0115):

Staza
Smjer kretanja:
Opis staze:Start utrke je na glavnom gradskom trgu te se pod policijskom pratnjom vozi gradskim ulicama prema Grižanima. U Grižanima slijedi skretanje lijevo prema predjelu Peski. Na Peskima na 12.-om kilometru maratona razdvaja se A i B staza. Staza A nastavlja lijevo prema predjelu Tić i Kalac sa poprilično zahtjevnim spustom od 26-og do 31-og kilometra. Molimo za opreznost!! Nakon spusta vozači A staze dolaze ponovno na predio Peski gdje nastavljaju dalje trasom B staze prema Pališinu, Lukovu te ponovno Tiću. Nakon Tića i posljednje Feed zone slijedi spust prema Grižanima i Kotoru sa konačnim ciljem na Trgu S. Radića u Crikvenici.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video:
GPX download ove staze
Preuzmite Crikvenica-XCM2015-Short.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.