Šibenik: Biciklijada 2015

Pozivamo sve bicikliste, rekreativce i profesionalce na dva kotača na Biciklijadu 2015. Radio Šibenika koja će se održati u nedjelju 24. svibnja.2015. Riječ je o sportsko-rekreativnoj manifestaciji koju Radio Šibenik s partnerima organizira od 2011. godine. Suorganizatori Biciklijade 2015 su Turistička zajednica Grada Šibenika i Biciklistički klub Faust Vrančić.

Biciklijada i ove godine ima humani cilj – sav novac koji se prikupi od startnine donirat ćemo za liječenje Rebeke Radić, za operaciju u inozemstvu. Startnina za sudjelovanje u biciklijadi je 20 kuna. Za sve one koji nemaju svoj, Nextbike sustav javnih bicikala, osigurat će bicikle za ovu manifestaciju.

Start biciklijade je u 11 sati na rivi ispred Radio Šibenika, a vozit će se obalom, preko Vukovarske ulice, do Mandaline prema Zablaću u kojem će se sudionici zaustaviti na 20-tak minuta radi predaha. Povratak je istom rutom do Autobusnog kolodvora u Šibeniku, odakle će biciklijada krenuti prema Poljani, te ulicama Kralja Zvonimira i Stipe Ninića do cilja na gradskoj plaži Banj. Prijave za biciklijadu bit će moguće od 9 do 10,45 sati.

Na gradskoj plaži Banj bit će osigurana okrjepa za sudionike, a održat će se i izvlačenje brojeva lutrije. Biciklijadu podržavaju Udruženje obrtnika Šibenika, Nextbike sustav javnih bicikala i PU Šibensko-kninska, te sponzori koji su donirali svoje proizvode i usluge za lutriju što će se održati nakon vožnje ovogodišnjom rutom.

Specifikacija staze (ID=0116):

Staza
Smjer kretanja:Rivi ispred Radio Šibenika-Obala-Vukovarska ulica-Mandalina-Zablaće - Istim putem nazad
Opis staze:
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite SibenikBiciklijada2015.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.