Hvar: Biciklom kroz baštinu 2015

Specifikacija staze (ID=0120):

Staza
Smjer kretanja:Starigrad-Dol-Svirče-Vrisnik-Jelsa-Vrboska-Basina-Ager-Starigrad
Opis staze:Ova staza je u prvome dijelu potpuna ista kao i staza ID=0021 koju već imamo i to na linku: http://www.dinaridestrails.org/staze/hvar-stari-grad-jelsa-vrboska-ager. Nakon dolaska u Vrbosku staza nastavlja dalje sjeverno makadamom do mjesta Basina. Od Basine neprestano prema sjeverozapadu i uzbrdo u polje. Pratiti gpx sve do trenutka dok se ne dosegne makadam koji stoji okomito na okosnicu Starigrad-Vrboska. Tim makadamskim putem nazad točno na rub sportskoga aerodroma. Tu desno i makadamom izravno nazad u centar Starigrada.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite Hvar_Stari_Grad_Jelsa_Vrboska_Ager_2015.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.