Metković – XCO ‘Narona 2015’ – Hobby

Specifikacija staze (ID=0102):

Staza
Smjer kretanja:Vid-Prud-NovaSela-Vid
Opis staze:Zagrijavanje od Vida do Pruda. Prvih 7 km staze je makadamski uspon u mjesto Dragovija, zatim se singletrackom u dužini od 1 km spušta do mjesta Nova Sela. Ovaj singletrack zahtjeva dosta spretnosti i znanja, pa će za neke možda bit najbolje da jedan dio tog puta preguraju biciklo. Nakon singletracka slijedi 2,5 km ravnog makadamskog puta, na koji se nadovezuje kilometar spusta u selo Vreštica. Iz Vreštice se ide premaVidu makadamskim putem s blagim usponima i nizbrdicama. Nakon ulasku u Vid nastaviti sve do muzeja na cilj.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite XC-Narona-2015-hobby.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.