Podstrana XCO

Specifikacija staze (ID=0135):

Staza
Smjer kretanja:
Opis staze:Nakon starta prva tri km je širok put min. 3 metra kombinacija betona i makadama, uz lagani uspon. Nakon toga slijedi nekoliko oštrih i kratkih uspona, od kojih je jedan sa zemljanom površinom dug 50 m sa prosječnim nagibom od 20 %. Na 4. km izlazi se na lokalnu asfaltnu cestu , poštujte prometna pravila i držite se desne strane ceste. Na 5.km prolazi se kroz stari dio Gornje Podstrane te se ulazi kroz jedan kratki single track (uspon sa tri skale) u široki makdam koji vas prati sve do 10 km. OPREZ!!! na 10 km ulazi se na single track nizbrdo koji za podlogu ima kombinaciju kamenja i zemlje, poseban oprez za sve one koji nisu vični vožnji na takvom terenu.  Nakon single tracka dolazi nam široka cesta u početku makadam potom asfaltna nizbrdica, pripazite na vašu brzinu jer nakon 200 m nizbrdice dolazi oštri zavoj, nakon kojeg opet ulazite na makadam i dolazite do početne točke.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite PodstranaXCO.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.