Primoštenska biciklijada (Prva)

Specifikacija staze (ID=0026):

Staza
Smjer kretanja:Primošten - Supljak - Vadalj - Vezac - Široke - Primošten Burnji
Opis staze:Ova biciklistička staza, koja vodi selima Primoštenskog zaleđa, je priređena od strane biciklističkog kluba Primošten i predstavljena je na njihovoj prvoj biciklijadi 2013 godine. Staza nije zahtjevna i vozi se isključivo cestom tako da orijentacija nije problem. Staza je idealna za upoznati ljepote Primoštenskog zaleđa i na kraju završiti u nekoj od Primoštenskih konoba ili ukoliko ste tu tokom ljeta, na kupanju.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video:
GPX download ove staze
Preuzmite Primosten-Biciklijada-2013.gpx

Fotogalerija ove staze
Pogledajte fotogaleriju na linku

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.