Kozjak: Biranj sv.Ivan

Specifikacija staze (ID=0017):

Staza
Smjer kretanja:Split-Solin-Kaštel Sućurac-Požarni put-Biranj-Požarni put-Kaštel Sućurac-Solin-Split
Opis staze:Ova staza ima početak potpuno isti kao i staza http://www.dinaridestrails.org/staze/split-kozjak-malacka-kastela-split/. Jedino, kada se dođe na kraj protupožarnoga puta i stane na cestu za Malačku odmah nakon 50-ak metara slijedi lijevo uspon vrlo zahtjevnim makadamom do prijevoja. Na prijevoju lijevo prema vrhu, sve dok se ne dođe do planinarske staze. Planinarskom stazom na noge do vrha i crkvice sv.Ivana sa koje se pruža prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev. Povratak je potpuno istim putem jer je ovo Point-Point staza.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite Kozjak_Biranj_sv_Ivan.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.