Sinj: Staza Cetina

Specifikacija staze (ID=0130):

Staza
Smjer kretanja:Sinj-Sinjsko Polje-Trilj-Obrovac Sinjski-Brnaze
Opis staze:Biciklistička staza koja je kompletnom svojom dužinom označena, uključujući i info table na kojim se prikazuju sve informacije o biljnom i životinjskom svijetu navedenog područja,kulturno povijesni lokaliteti, građevine i spomenici. Na atraktivnim lokacijama uz rijeku Cetinu postavljeni su drveni masivni stolovi i klupe tako da je ovo zaista respektabilna i moderna bike staza. Navedena nije teška i zahtjevna te istu mogu voziti kompletne obitelji sa manjom djecom. Početak staze je ispred doma mladih u Sinju te nakon otprilike 2 km skreće se desno u Sinjsko polje gdje se naizmjence vozi uz nasip pored lateralnih kanala i rijeke Cetine.Oznake vas vode do konjičkog kluba Alamo u Brnazama, a isto tako kasnije dolazite do konjičkog kluba Sv. Mihovil u Trilju.Kompletan dio staze uz Cetinu je makadam i vožnja po zatravljenom nasipu, dok je jedan dio asfaltna podloga. Omjer asfalt-makadam iznosi oko 50-50 % . Potrebno je ponijeti pitke vode, a zalihe je moguće obnoviti u konjičkim klubovima. Zgodan ugost. objekt je pizzeria "Fantazia" u Sinju, nalazi se na dijelu trase.
Mapa
Pomoću padajućeg izbornika, gore-desno na mapi, možete odabrati jednu od 6 vrsta karata za prikaz podloge. Također možete uključiti i oznake mjesta. Pritiskom tipke miša na krajnju ikonicu gore-desno, možete raditi sa kartom preko cijele površine. Ispod karte je profil terena, te link za preuzimanje datoteke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Youtube Video za ovu stazu nije pridružen !!!
GPX download ove staze
Preuzmite MedPathCetina.gpx

Naše fotogalerije do sada
Pogledajte naše fotogalerije do sada

Naš Youtube kanal
Pogledajte naš Youtube kanal

Naša Facebook stranica
Pogledajte našu Facebook stranicu

Dropbox mapa staza za Download
Zapisi staza u digitalnome obliku za Offline rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nije dozvoljena bilo kakva distribucija, kopiranje, izdavanje ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija ovih GPS ruta na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke i tiskane distribucije materijala bez prethodne suglasnosti udruge Dinarske staze.